preloader
over ons

Over ons

Gedreven door vakmanschap

Met een oog voor interieur en een passie voor vakmanschap startte Yannis een kleine 10 jaar geleden met Schilderwerken Claerbout. Samen met de klant gaat hij op zoek naar de creatieve meerwaarde in ieder project. Rond de kerktorens van Ronse, Oudenaarde en Kluisbergen.

Aandacht voor trends

Yannis ontdekte zijn passie tijdens een opleiding tot interieurvormgever. Hij koppelde daar meteen het praktische luik aan en schoolde zich om tot schilder. Zo slaagt hij er in om klanten te adviseren vanuit de laatste kleurentrends, technieken en producten.

schilderwerken

Goede afspraken

Bij Schilderwerken Claerbout gaan ze graag de uitdaging aan. Met kwaliteit als absolute focus. Die kwaliteit trekken ze door in een duidelijke offerte en in goede communicatie. Correcte afspraken, een vast aanspreekpunt en een stipte planning zijn hierbij even onmisbaar als verfkwasten en behangerslijm.

Oog voor het milieu

De ontwikkelingen van ecologische materialen en milieuvriendelijke producten staan niet stil. Gelukkig maar want ze dragen bij tot een gezondere leefomgeving. Bij Schilderwerken Claerbout volgen we deze nieuwigheden op de voet voor een piekfijn eindresultaat.

Meer weten? We komen graag langs om onze werkwijze toe te lichten.